校墓处高清下载全文免费阅读 校墓处高清下载 E道阅读网 校墓处高清下载全文免费阅读 校墓处高清下载 E道阅读网 ,孙倩与白洁 全文免费阅读 第82篇 E道阅读网 孙倩与白洁 全文免费阅读 第82篇 E道阅读网

发布日期:2021年12月01日
Tapehouders

Een tapedispenser is een professionele plakbandhouder. Het kan lastig zijn om het begin van een rol tape te vinden. Een tapehouder zorgt ervoor dat u altijd direct een stuk tape kunt afscheuren van de lengte die u nodig heeft. Het voorkomt dus dat u eerst moet zoeken naar het begin van de rol. Deze dispensers zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de handdispenser en tafeldispenser.

Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
3M 700 ATG Dispenser
3M 700 ATG Dispenser
€ 45,65 € 37,73
校墓处高清下载全文免费阅读 校墓处高清下载 E道阅读网 校墓处高清下载全文免费阅读 校墓处高清下载 E道阅读网 ,孙倩与白洁 全文免费阅读 第82篇 E道阅读网 孙倩与白洁 全文免费阅读 第82篇 E道阅读网
Op voorraad
Tonen als Foto-tabel Lijst Orderlist

17 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Handdispenser of tafeldispenser kopen?

Tapehouders maken het eenvoudig om snel de juiste lengte tape af te nemen van een rol tape. Tafeldispensers kunt u op een tafel of ander oppervlak zetten. Dankzij een verzwaarde onderkant blijft de houder stevig staan wanneer u tape afneemt. Een handdispenser maakt het eenvoudig om dozen en andere verpakkingen te sluiten. Hierbij heeft u de tapehouder in uw hand en haalt u de houder langs de doos om tape aan te brengen. De handdispenser met noise reducer zorgt ervoor dat de tape aanzienlijk minder geluid maakt bij het afrollen. Het lusmodel voor handdispensers is compacter. U kunt dit model verkrijgen in twee varianten: voor tape van 25mm breed of voor tape van 50mm breed.

Tape houder gebruiken

Als consument zult u vaak een plakbandhouder gebruiken. Deze houder is geschikt voor de gebruikelijke rolletjes plakband. Uw tape past hier vaak niet in omdat deze te groot is. Ook de binnenmaat van de rol is van belang bij het kiezen van een tape houder. De tafeldispensers van Tapir hebben een variabele binnenmaat van 25 tot maximaal 76mm en zijn geschikt voor tapes van 25mm breed. Ook heeft Tapir een tafeldispenser voor tape die geschikt is voor twee rollen van 25mm of één rol van 50mm.

Toebehoren voor tape dispensers

Bij intensief gebruik van een hand- of tafeldispenser kan het voorkomen dat het mesje bot wordt. Het mes wordt elke keer gebruikt wanneer u een stuk tape afscheurt. In veel gevallen is het mogelijk om dit afsnijmesje te vervangen. Tapir Tapes heeft een snijmes dat geschikt is voor tape van 30mm breed, maar ook een snijmes dat geschikt is voor tape van 50mm breed. Neem contact op als u twijfelt over welk snijmes u nodig heeft voor uw tapedispenser.

Meer weten over tapehouders van Tapir?

Bent u benieuwd geworden wat de tape dispensers van Tapir Tapes voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Scroll to top